22.04.11: Det er påske, jeg har haft fødselsdag og idag har jeg arbejdet med dette billede. Det er mit store held, at jeg er så optaget af at lave billeder, for jeg har ikke talt med et menneske i flere år.
Jeg købte Photoshop CS5 i fødselsdagsgave. Det er et spændende program, og jeg bliver helt optaget af at undersøge det, når jeg åbner det i stedet for PSP, Photoshop skulle være det mest avancerede, der findes. Ovenstående er dog lavet i PSP som jeg kender.
Det er meget hårdt at arbejde med den sag om diagnoser, men det skal gøres for at jeg kan få ro og tillid til at jeg aldrig skal sparkes til mere. Det sidste lange stykke tid har jeg arbejdet med en oversigt som skal sendes til politikere og presse, og hvortil der skal hæftes nogle uddybende PDFfiler.
Jeg har alle beviserne på hvad jeg fortæller, men kan ikke få foretaget en sagsbehandling.
Jeg arbejder desuden med yoga og meditation. Hvis jeg kan få meditationerne til at virke fuldtud kan jeg rette mit fysiske helbred helt op. Dermed er der en chance for at jeg kan få noget ud af resten af mit liv, selvom jeg blev 64 i denne omgang.
Egentlig en mærkelig fornemmelse, for jeg er ikke begyndt at leve endnu. Mit liv ikke så meget som ligner det, jeg havde ønsket mig og har aldrig gjort det. Det betyder imidlertid ikke at jeg har givet op. Jeg kan have 25 år tilbage endnu og det er lang tid.
Jeg håber at jeg ikke alene kan forbedre forholdene for mig selv, men også for alle andre med Ocd. Kan en person, der kunne klare over 30 års fejlbehandling kan klare den opgave.

© Alis Christiansen www.Canopoux.dk