03.10.09: Den gik altså ikke!

Jeg måtte opgive min HFeksamen delvist på grund af fysisk sygdom. Det var en voldsom influenza og tilsyneladende med infektion i alle led, der i første omgang satte mig ud af spillet. En måned lå jeg mere eller mindre bevidstløs i min seng, og efter et par måneder kom jeg igang med skolen igen, men havde da en musearm og frossen skulder som gjorde det omtrent umuligt at arbejde ved en computer og med mus.
Idag - flere år senere - er den næsten kommet sig, men ikke helt.

Imidlertid fandt jeg ud af at sidde med en bærbar computer på skødet og arbejde, det er en helt anden stilling med skulderen, og det gik.  Dermed kunne jeg komme videre med at arbejde med computerkunst, og ovenstående billede er et af resultaterne.

Det betyder også at jeg i flere år har levet indespærret i min lejlighed. Endnu en ting betød at jeg måtte opgive HF. Der blev indført en ny regel her i kommunen om at man skal møde til konsultation hos lægen for at få udskrevet sovemedicin. For at kunne koncentrere alle kræfter om at komme på kursus var det nødvendigt at jeg klarede alle andre ting over Nettet, også at bestille medicin. Det var i orden at møde op til kontrol ind imellem, men ellers skulle det gå efter aftale og over Nettet. Jeg måtte vælge om jeg ville rende til læge eller gå på kursus med det resultatet at begge dele blev umuligt.
Desuden er jeg gruppe2-medlem i sygesikringen for at kunne vælge læge frit og undgå psykisk hjernemedicin. Men selvfølgelig bruger psykiatrien stadig kræfter på at få kontrol over mig og få mig proppet med medicin. Nu må jeg forsøge at få skrevet den redegørelse færdig der skal være grundlag for endnu et forsøg på at få foretaget en sagsbehandling ang. forkerte psykiatriske diagnser fra 1976, som stadig er i kraft. Derefter må jeg prøve at finde en læge i en anden kommune, som tør at være læge for mig og ikke stik-i-rend-dreng for psykologerne.

Mit store held er at jeg altid har været meget aktiv. Jeg foretager mig noget hele tiden. Jeg arbejder med computere og følger med på Nettet og i forskellige fora, og jeg arbejder med både PSP og Scrippy nu. Det er lidt mærkeligt at mærke hvordan fysikken nu er på retur, for indvendigt og i hovedet er jeg den samme som jeg har været hele mit liv, men kroppen kan ikke følge med længere.

Men - hvad udad tabes skal indad vindes :-)


© Alis Christiansen www.Canopoux.dk