• Home
  • Roman
  • Astrologi
  • Stjernetegn
  • Billedkunst
  • Musik
  • Kontakt
     
     
28 nov. 2013 - Julekalenderen

http://canopoux.dk/Kalenderforsiden.html
Min julekalender opdateres med et link om dagen i december

3. September 2013 - Blogtekster
Efter flere gange at have været udsat for, at mine blogs forsvandt, når det debatforum, jeg deltog i det blev nedlagt, har jeg har oprettet en blog her på min private hjemmeside.
1. September 2013 - Slægtsforskning
Slægtsforskning er et spændende emne. Jeg har sporet min farfars familie tilbage til 1700-årene, incl. oplysninger om historiske kendsgerninger fra den tid og de steder, hvor de levede.
10. maj 2011 - blog Wordpress
Jeg er igang med at oprette en blog i Wordpress i forbindelse med det sagsforløb, jeg er igang med.
21. apr. 2011 - Billedkunst
Forsiden til billedkunst er opdateret
4. maj 2010 - Sagsbehandling
Nyt materiale for at få den sagsbehandling igang, som jeg har arbejdet med i 10 år. Jeg bliver nødt til at røbe intime detaljer omkring årsagen til at jeg har problemer med Ocd.
3. okt. 2009 - dagbogen
Dagbogen er flytter fra Geocities, som lukker, og til denne side. Samtidig er den opdateret.
     

Min erindringsroman - Min roman er bygget over mit eget liv, men det er en roman og med skønlitterære teknikker. Den er ikke 100% autentisk.

Jeg havde flere mål med at skrive bogen. At skabe debat om pædagogik over for børn og sociale betingelser i samfundet i det hele taget, og at bryde fordommene om at mennesker med psykiske lidelser kommer fra fattige miljøer. Min familie var ret velhavende og hørte under begrebet "bedre socialt miljø".

     
     
musiksiderne prøver jeg at kombinere grafik og musik.
     
Hobby - Forsiden til siderne om mine øvrige interesser - herunder billedkunst og farver. Symbolikken i vores bevidsthed kan kontaktes, udvikles og bruges på mange måder, og mine tanker og studier omkring det fortæller jeg mere om.

Her opbygges sider med brevpapir til Outlook Express som kan downloades og bruges, og vejledninger til grafikprogrammet PSP.
     
Mit liv med Ocd
Mit liv med Ocd samt forsøg på at have en konstruktiv hverdag. Jeg har trods konsekvenserne de samme følelser og behov som andre mennesker.
Dagbog
Jeg fører dagbog for, hvordan min hverdag er.
Behandling med helbredelse
Her kan du læse om en behandling med helbredelse. En psykoanalytisk behandling, som jeg gennemgik i årene 1970 - 75, og med bemærkelsesværdigt resultat.
Nyt udbrud af Ocd 8 år senere
Hvordan jeg 8 år senere fik Ocd igen, kan du læse om her. I virkeligheden 2 variationer af samme årsag.
Tvangshandlingerne
Artikel på og om årsagen til tvangshandlingerne. Klik her.
Årsag og helbredelse
Endnu en side om årsag og helbredelse. Konfliktløsning.
     
Sagsbehandling
Sagsbehandling om bevisligt forkerte psykiatriske diagnoser og mere end 30 års fejlbehandling. Mit bevis er en endnu tidligere intensiv behandling, som virkede. Oversigt her.
Dokumentation for virkningsfuld behandling
Både uddannelsespapirer og redegørelser for behandlinger er bevis på at rigtige vurderinger og behandling har været effektivt. Redegørelser for korrekt behandling og resultater.
Benægter skriftligt tidligere behandling
Hillerød sygehus benægter 23 aug. 2006 officielt en tidligere behandling, som var foretaget 1970 til -75 før min indlæggelde her i det tidligere Fr.B.Amt i 1976.
Blogindlæg 2007
Fogsøg på at opnå støtte og pressedækning gennem et blogindlæg.
Underskriftindsamling
Opretter 2007 underskriftindsamling for at få foretaget en sagsbehandling.
Siden på Jubii er blevet nedlagt. Jeg var glad for de tilkendegivelser, der var.
     
Psykologiske forklaringer om Ocd. De behandlingsmetoder som engang helbredte mig for Ocd bruges ikke mere: På denne side kan læses de psykologiske teorier om hvordan tvangstanker kan virke som en fortrængningsmekanisme forklaret med både skematiske teorier, intellektuelt, med illustrationer.
Der findes link til sider med min personlige historie.
     
Cerony For at skabe kontakt har jeg oprettet en forening på Internettet for mennesker med psykisk handicap, pårørende og samfund. Foreningen har emailegrupper, debatforum og hjemmesider.  Formålet er i fællesskab at støtte hinanden til at bruge livet og egne muligheder på en konstruktiv og bedst mulige måde.
     
Chat - Har du lyst til at chatte? Klik på billedlinket her til venstre og se om der skulle være nogen på chatten. Jeg sidder selv med chatten åben af og til.
Dette er en chat hvor der skal være plads til ethvert humør. Der er ingen andre forhåndskrav end hensyn til alle. Chatrummet har også indgang fra Cerony (se link andet steds på denne side)
     
Demokrati - Teksten handler om medansvar for egne livsbetingelser. Om hvordan det gik til, da man i behandlingens navn fjernede hele mit sociale netværk og jeg mistede kontakten med familie og venner. Derefter 10 års isolation i min lejlighed, som jeg er bange for at forlade.
Mit arbejder for mine muligheder for at få indflydelse på mit eget liv og livsbetingelser kan du læse om her.
     

  © Alis Christiansen - www.Canopoux.dk  

 

Forsiden Vædderen Løven Tyren Tvillingerne Krebsen Jomfruen Vægten Skytten Stenbukken Vandbæreren Fiskene Skorpionen Forsiden